Hoi griezelvriendjes!

Vandaag is het Halloween! Ga jij je nog heel eng verkleden en langs de deuren vanavond? Laat het ons weten in het gastenboek!

Verder vertelt Josje over haar griezelfeestje, kun je een griezelig gerechtje maken en een spook knutselen!

  

Win het boek 'K3-Dierenclub'

Met Halloween worden er altijd enge spelletjes gespeeld. Maya en Willy proberen uit het web te komen, voordat de spin hen kan pakken. Ze hebben alleen hulp nodig. Wie staat in er in het donker? Een kleine tip: een goede vriend van hem is Bumbalu!

Vul hier de prijsvraag in

  

Griezelen

Josje gaat een griezelfeestje organiseren. Dat gaat eng worden! Josje geeft tips over leuke en griezelige spelletjes die je kunt doen met jouw vriendjes! Vind jij het ook zo spannend?

Bekijk hier het filmpje

  

Enge ogen maken

Wil jij jouw ouders laten schrikken? Maak dan deze griezelige oogballen en daag ze uit om de ogen te eten! Het zijn natuurlijk geen echte, maar van pindakaas en chocolade. Best lekker toch?

Klik hier voor de uitleg

  

Verkleed-tips

Met Halloween gaan veel kinderen in verkleedkleren langs de deuren om snoepjes op te halen. Hoe ga jij verkleed? De Wereld Is Mooi geeft jou leuke tips! Ga bijvoorbeeld als piraat, spook, clown of Dracula verkleed! Dan haal jij vast en zeker de meeste snoepjes op! Bekijk de verkleed-tips.

  

Griezelfoto

Wat is jouw mooiste Halloween outfit? Misschien ben jij als monster verkleed of als heks. Stuur ons jouw engste en griezeligste foto en kom op de site van De Wereld Is Mooi!

Stuur jouw foto

  

Spook maken

Iedereen is wel een beetje bang voor spoken. Nu hoef je niet meer bang te zijn, je kunt namelijk jouw eigen spook maken! Pak de kranten, witte doek en draden er maar bij en knutsel een eng spookje.

Klik hier voor de uitleg

  

Op avontuur

Met wie zou jij graag op avontuur willen en Halloween vieren? Nodig je leukste kameraad uit via dit kaartje en ga samen een griezeltocht maken. Als je niet wilt griezelen, mag dat natuurlijk ook!

Verstuur je kaartje

  

Heb jij gewonnen?

Vorige week kon je het boekje Bumba knuffel kwijt winnen met het antwoord 'Drie'. De gelukkige winnaars zijn: Jurgen Adriaens , Noa van Dijkhuizen en Sarah Smeijsters.

Heb je deze keer niet gewonnen? Doe dan gewoon weer mee met de nieuwe prijsvraag.


Zappelin

Ga naar de Zappelin site voor leuke spelletjes, filmpjes, kleurplaten en nog veel meer!Meer Zappelin
telemail-stamp

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de enige echte De Wereld Is Mooi Telemail!

Foto van de dag

31 oktober 2014

Ingezonden door kik

Gastenboek

23-08-2014 Door Tijn
Mijn zomer vakantie was top we zijn in Italië ge weest en in Kroatië

16-07-2014 Door Shanika
en iedereen heeft er wel een foto van @ Joke, ja, gleikkug rijdt hij niet zo op de weg @ Simon, than...

10-07-2014 Door Annabelle
Liefen k3 ik weet niet wat ik aan trek wilen juli me helpen kusjes van annabelle