Dewereldismooi Plopsa

Haarstyling

Als je haar maar goed zit! Dit is een mooie uitdrukking en daar gaat het hier precies over. Als het even tegenzit en je haar zit nog altijd goed, dan komt het ook zeker weer goed. Haren zijn voor zowel mannen als vrouwen toch een belangrijk punt van hun uiterlijk. Sommige gaan de deur niet uit als hun haar niet naar wens zit. Het zal en moet goed zitten. Zo staan er mensen weleens een half uur voor de spiegel, omdat hun haar maar niet wilt meewerken. Terwijl iemand anders haar haren even kamt of snel zijn haren in de gel zet en naar buiten gaat.

Bad hairday: de oplossing

Wat zou het toch fijn zijn als je nooit meer een bad hairday had. Toch zijn er een aantal dingen te doen waardoor je de kans op een bad hairday verkleint. Ten eerste helpen goede producten voor de status van je haar. Investeer in deze goede producten, zodat je haar niet beschadigd wordt.

Vrouwen

Voor vrouwen is het altijd goed om de haren eerst op de juiste manier te wassen en erna goed droog te maken met een handdoek. Spray daarna je haar in met hitte beschermende spray. Daarna is het de bedoeling dat je het haar gaat föhnen, maar zet op het laatste de föhn koud in plaats van warm. Hierdoor komt je haar er beter uit te zien

Mannen

Voor mannen is er ook een oplossing. Elke dag douchen is geen probleem, maar het is niet de bedoeling om elke dag je haren te wassen. Hierdoor beschadig je het haar. Vind daarnaast een goede balans met de temperatuur. Daar bedoelen we mee dat je niet te warm en niet te koud moet douchen. En dan komt weer het punt dat je voor goede producten moet gaan. Koop shampoo voor jouw haar en gel/wax die bij jouw haar past. Daarnaast is het van groot belang dat je een goede borstel aanschaft en niet de hele dag met je handen in je haar gaat zitten.

Terug naar Beauty & Fashion
Slagharen pretpark
Bekijk ook: