Dewereldismooi Plopsa

Schoonheidstips

Iedereen kan wel schoonheidstips gebruiken. Of je er nou al op en top uit zit of niet een schoonheidstip is altijd welkom. Om welk lichaamsdeel het ook gaat. Daarbij is het gewoon belangrijk om je lichaam goed te verzorgen en ook met de juiste producten. Het laatste wat je wilt is je lichaam beschadigen. Op deze pagina hebben we enkele fijne schoonheidstips voor jullie op een rijtje gezet. Een schoonheidstip die voor iedereen geldt is een zeer belangrijke. Slaap! Slapen is belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor schoonheid. Slaap is een van de belangrijkste dingen voor het menselijk lichaam. Het laatste wat je wilt is wallen onder je ogen.

Tips voor vrouwen

Wist je dat je een föhn ook voor andere dingen kunt gebruiken dan je haar droog te maken? Vrouwen hebben meestal wel een wimperkruller. Richt je föhn hier enkele seconde op en je zult merken dat je wimpers er beter uit komen te zien. Wil je een masker, maar geen dure producten aanschaffen? Probeer dan eens een cacaomasker. Dit kun je met goedkope producten zelf maken en zorgt ervoor dat je huid weer schoon en fijn aanvoelt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is cacaopoeder en water. Wil je zachte handen hebben? Zorg dan dat je voor het slapen gaan handcrème gebruikt. Dit kan natuurlijk ook overdag, maar dan zijn je handen wel een beetje vet. Vandaar dat voor het slapen de beste oplossing is.

Nog een kleine tip voor de kids. Laat je moeder je haren doen naar jouw favoriete tv-helden, dat is altijd leuk om te doen.

Tips voor mannen

De meeste mannen krijgen met scheren te maken. Naarmate je ouders wordt krijg je baardgroei. Je moet er wel verzorgd uit blijven zien. Dus scheren komt dan zeker ter sprake. Het is slim om voor het scheren een warme douche te nemen. Hierdoor wordt je huid een stuk zachter. In combinatie met scheerschuim gaat het scheren dan makkelijker. Elke dag je haar wassen is niet goed, gebruik daardoor soms droogshampoo. Dit zorgt ervoor dat je haar er goed uit blijft zien. Gebruik na het douchen een gezichtscrème, anders kan het zo zijn dat je gezicht erg droog wordt.

 

Terug naar Beauty & Fashion
Slagharen pretpark
Bekijk ook: