Dewereldismooi Plopsa

Test

Door ervan bewust te zijn wat de jaarlijkse uitstoot is van het woon-werkverkeer van bijvoorbeeld uw werknemers, kunt u het verschil gaan maken. Er zijn verschillende calculators online te vinden die u een duidelijk beeld geven wat er verbruikt wordt en waar het gelijk aan staat.

Iedereen weet dat er een reductie moet plaatsvinden in de uitstoot van CO2. Vandaag de dag is het thuiswerken de nieuwe norm, dit komt natuurlijk voor een groot deel door covid-19, maar het heeft ons wel creatief laten handelen en hierdoor is het thuiswerken werkelijkheid geworden. Natuurlijk is dit voor een enorm grote gedeelte mogelijk puur en alleen door de technologie van vandaag. Maar het thuiswerken is dus mogelijk! Dit dient dan ook de nieuwe norm te worden om zo veel mogelijk CO2 uitstoot tegen te gaan! Nog niet eerder is het zo'n trend geweest dat mensen vanwege deze twee gecombineerde oorzaken graag dichter bij huis willen werken, en hier moet op ingespeeld worden.

Voor werkzoekenden

Door correct gebruik van deze website krijgen werknemers de juiste begeleiding in het zoeken naar een leuke baan, bij voorkeur dicht bij hun woonadres & die bij jou past. Wij wensen u alvast succes met de eerste stap naar een nieuwe baan! 

Voor werkgevers
Het is altijd moeilijk om die ene goede kracht te vinden voor uw openstaande vacature. Maak daarom gebruik van ons netwerk van specialisten met allen een achtergrond in de uitzend-, detachering en werking- & selectiebranche. Informeer naar diverse succesvolle campagnes die wij via internet ( Google, Linked In, Facebook, Instagram, Youtube en nog meer ) uitgerold hebben en onderhouden.

Slagharen pretpark