Dewereldismooi Plopsa

Fashion

Fashion is al iets wat lang bestaat, maar tegenwoordig wordt er erg veel met fashion gedaan. Zo zie je ook veel verschillende kleding stijlen. Van een normale spijkerbroek tot cargopants. Van een basis wit T-shirt tot een T-shirt met allemaal patches. Zo kan iedereen zijn eigen fashionstijl bepalen en dragen wat hij of zij wil. Dat is ook het leuke aan fashion. Iedereen heeft zijn eigen ideeën en willen deze ook delen met de buitenwereld. Fashion kan ook leuk zijn voor kinderen. Zo kunnen zij zich kleden als hun tv-helden. Op internet zal je zien dat hier genoeg kleren voor te vinden zijn.

Kledingtrends

Door de jaren heen komen er altijd nieuwe kledingtrends tevoorschijn. Deze blijven dan een tijdje in de mode en gaan dan weer uit de mode. Sommige modetrends komen vaker weer terug en gaan weer weg. Zo zag je dat in de jaren 80 erg veel mensen op televisie kleren gingen dragen met schoudervulling en eigenlijk zie je dat nu niet vaak meer terug. Vroeger was er een tijd dat leren jassen erg in de mode waren in combinatie met heuptasjes. Tegenwoordig zie je dat dit nu ook weer in de mode is. Dat is dus het leuke van fashion. Nu is nog niet te voorspellen wat volgend jaar weer in de mode gaat zijn en dat houdt het dus leuk.

Fashionshow

Een fashionshow wordt ook wel een modeshow genoemd. Dit is een show waarbij modellen, zowel mannen als vrouwen, kleding laten zien aan de buitenwereld. Vaker worden grote modeshows ook uitgezonden op televisie. Kledingontwerpers willen zo hun nieuwe kleding aan de mens brengen. Zo is iedereen die affiniteit heeft met het merk op de hoogte van de nieuwe kledinglijn van het nieuwe seizoen. Tegenwoordig is het niet meer alleen op de catwalk lopen met nieuwe kleding, maar wordt er een heel evenement van gemaakt met muziek en een mooi decor.

Terug naar Beauty & Fashion
Slagharen pretpark
Bekijk ook: