Dewereldismooi Plopsa

Kiest het juiste inpakpapier voor elke gelegenheid

Inpakken is een kunst op zichzelf. Het juiste inpakpapier kan een cadeau transformeren en een extra vleugje vreugde toevoegen aan elke gelegenheid. Is het voor een verjaardag, bruiloft of feestdag? Het kiezen van het juiste inpakpapier kan het verschil maken. In deze blog vertellen we je welk inpakpapier geschikt is voor verschillende gelegenheden. Zo zien je cadeaus er altijd prachtig uit! 

Verjaardag

Voor het inpakken van cadeaus voor de jarige kun je kiezen voor vrolijk en kleurrijk inpakpapier. Wanneer het cadeau bedoeld is voor een kind kun je kiezen voor inpakpapier met een leuke dierenprint of andere levendige patronen zoals ballonnen, confetti, taarten of feesthoedjes. 

Bruiloft

Bij het inpakken van cadeaus voor bruiloften is het belangrijk om een elegante uitstraling te creëren. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor inpakpapier dat een mooie glans heeft in de kleuren wit of zilver. Je kunt ook kijken naar het kleurenschema van de bruiloft en het inpakpapier gebruiken dat hierbij past. 

Sinterklaas of kerst

Voor kerst- of Sinterklaas cadeaus kun je kiezen voor het traditionele inpakpapier dat vaak in de winkel te vinden is als deze feestdagen eraan komen. Denk bijvoorbeeld voor kerst aan patronen met rendieren, sneeuwvlokken, kerstbomen of kerstballen. Voor Sinterklaas staan vaak de pieten, cadeaus of Sinterklaas op het inpakpapier. Ben je geen fan van deze patronen? Dan kun je ook kiezen voor de kleuren rood, groen, goud of zilver, die vaak geassocieerd worden met Sinterklaas of kerst. 

Baby shower

Voor babyshowers kun je het beste kiezen voor inpakpapier in pastelkleuren, zoals lichtblauw of lichtroze. Patronen met schattige afbeeldingen van baby’s, teddyberen, rammelaars of luiers passen perfect bij deze gelegenheid. Het zachte en lieve ontwerp geeft een warm welkom aan de nieuwe baby. 

Valentijnsdag

Voor Valentijnsdag kun je kiezen voor romantisch inpakpapier met hartjes, bloemen, liefdesbrieven of kleuren rood en roze. Dit geeft een liefdevolle uitstraling aan je cadeau. Je kunt het cadeau dan ook nog in een tasje stoppen met een leuk hartpatroon of in een rood of roze kleur. Dan laat je zien aan je geliefde dat het cadeau met aandacht is ingepakt! 

Ben jij nog op zoek naar het juiste inpakpapier? Neem dan een kijkje op Rotimshop, zij hebben een breed assortiment aan verschillende inpakpapier voor elke gelegenheid! 

Terug naar Lifestyle
Slagharen pretpark
Bekijk ook: