Dewereldismooi Plopsa

Waar je naar uitkijkt op Zakynthos: Shipwreck Cove

Zakynthos staat bekend om zijn mooie stranden en blauwe zee. Shipwreck Cove of Navagio Beach is een van de Zakynthos bezienswaardigheden waar toeristen meestal naartoe gaan als ze in de stad zijn. Het is de meest gefotografeerde plek in Griekenland. Shipwreck Cove ligt aan de noordwestelijke oever van het Griekse Ionische eiland Zakynthos. Het is het meest bekende strand van Griekenland en is alleen per boot te bereiken. Elk moment tussen 12.00 uur en 15.00 uur is een geweldige tijd om het strand te bezoeken. Het strand is omgeven door torenhoge kliffen waardoor het een eenzame en ontoegankelijke sfeer heeft. Lopen naar het strand is onmogelijk en toeristen wordt aangeraden de boot te gebruiken. Shipwreck Cove is bereikbaar per boot vanuit het aangrenzende Porto Vromi in het zuiden of de haven van Saint Nikolas in Volimes in het noorden.

Toeristische plek op Zakynthos: Blauwe Grotten

De Blauwe Grotten zijn een van de populairste en meest bekende attracties van het eiland en je kunt ze bezoeken op je eigen boot of op een van de georganiseerde tochten. De Blauwe Grotten zijn een reeks geologische formaties die aanleiding geven tot grotten langs de noordwestkust van het eiland, die beginnen bij Agios Nikolaos en eindigen in de buurt van Skinari Kaap. Hun naam komt van de unieke weerspiegeling van het water in de grotten en velen van hen kunnen worden verkend met een kleine tot middelgrote boot en andere vereisen professionele zwemmers en duikers. Toeristen hebben gezegd dat de Blauwe Grotten een schattig landschap hebben dat je niet mag missen tijdens je reis naar Zakynthos.

Zo geniet je van je vakantie

Wees niet te streng voor jezelf tijdens een vakantie. Dit is jouw tijd om je problemen te vergeten en je zorgen weg te vegen, zelfs voor een korte tijd. Vakanties is genieten en moet je uitlaatklep worden om je frustraties de vrije loop te laten en ze te begraven, zodat je met een frisse en rustige mindset naar huis gaat. je kunt tijdens je vakantie leuke activiteiten ondernemen om jezelf te ontspannen en niet aan stress te denken. Het is ook belangrijk dat je het ontspannings proces start voordat je vertrekt. Conditioneer je geest dat je op vakantie gaat.

Terug naar Lifestyle
Slagharen pretpark
Bekijk ook: