Dewereldismooi Plopsa

Vrije tijd 

Wat wij met happy tips willen bereiken is om mensen blij te maken. Wat maakt mensen nou eigenlijk allemaal blij. Als je er stil bij gaat staan kom je erachter dat er genoeg dingen zijn die je blij kunnen maken. Het probleem is dus ook dat we hier niet vaker bij stilstaan. We staan vaker stil bij iets negatiefs en niet bij iets positiefs. Dit gaan we op onze pagina omzetten. Hier kom je alleen maar positiviteit tegen en is iedereen welkom. Hoe je er ook uitziet en waar je ook vandaan komt.

Slagharen pretpark

Tips om je blij te maken

Hier geven wij je een aantal tips om je weer wat blijer te maken, als je dat nog niet was. In aparte artikelen gaan we hier nog wat dieper op in, maar het begin in je reis naar blijheid is hier. Beweging is een van de fijnste dingen om te doen en het is ook goed voor je lichaam. Zet thuis je favoriete muziek aan en dans gewoon zonder dat iemand het ziet. Of je moet juist willend dat iemand het zien. Van dansen word je toch gewoon blij? Of maak een wandeling in de zon met je naasten. Hierdoor krijg je niet alleen een frisse neus, maar beweeg je ook weer wat meer.

Anderen blij maken

Daarnaast is het altijd leuk om andere blij te maken. Als de mensen waar je om geeft blij zijn, ben je zelf ook sneller blij. Bel je naasten dus eens wat vaker op en vraag hoe het met ze gaat en of ze wat leuks met jou willen doen. Dit geld natuurlijk ook voor je vrienden. Daarbij kan een huisdier ook al veel doen voor je vrolijkheid, maar hier gaan we nog allemaal dieper op in!